Det kan lønne seg å leie!

VI HAR PARTYBUSSUTLEIE!

Vi leier ut busser til alle anledninger som f.eks utdrikningslag, tur med laget eller til andre festligheter.
Vi har også egne sjåfører.

Lei buss av oss!

TIL TURER

Rubuss tilbyr utleie av buss til alle, enten du skal feire bursdag, julebord, juleball, sosial sammenkomst, en skikkelig fest, russetid eller bare en litt annerledes transport. Da er Rubuss stedet å kontakte.

Vi har busser med høy partyfaktor til forskjellige anledninger. Bussen kan også kjøres av andre enn Rubuss sine sjåfører, men dette må evt. avtales nærmere. Vi kan være behelpelig med forslag til program for din anledning. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

 

TIL RUSSEN
Rubuss ble stiftet med mål om å gjøre russefeiringen enklere. Derfor tilbyr vi russen buss i både lavbudsjettklassen og i høybudsjettklassen. Å anskaffe sin egen russebuss kan ofte være dyrere enn det man har tenkt seg. Vi kan være behjelpelige ved at dere leier russebuss av oss, noe som vil resultere i en tryggere russetid med garantier. Dette gir dere en trygghet om at dere har buss gjennom hele russetiden, noe som man ikke har når man kjøper sin egen buss. Utleieprisen justeres etter avtale, kundens ønsker og hvor mye kunden ønsker å gjøre selv. Alle våre priser er inkl. diesel, bomring, eksteriør og sjåfør.

Se bilder av utleiebussene

KONTAKT LAGER OG UTLEIE

post@rubuss.no

Send oss en forespørsel om leie av buss!

12 + 15 =

Share This
UA-55737463-1